Svojim prijateljskim pristupom trudimo se ispuniti sve želje klijenata vezano uz njihovo vjenčanje. Naš formular za vjenčanja mladencima olakšava planiranje i izbor dekoracija i prvi je korak u planiranju.

Ispuni svoj već danas, upoznaj nas i krenimo zajedno u ostvarivanje svih tvojih ideja vezane uz tvoje vjenčanje.

Osim cvjetnih dekoracija, dizajniramo i pozivnice, zahvalnice, popise gostiju itd.

Naš tim sastoji se od mladih cvjećara, umjetnika, arhitekata. Svojim idejama izrađujemo/aranžiramo/uljepšavamo sve vaše snove vezane uz vjenčanje.

 

vjenčani buket

Osim usluga aražiranja izrađujemo i razne konstrukcije za cvjetne instalacije, izrađujemo/nabavljamo inventar, po potrebi kreiramo cijeli vizualni identitet vjenčanja (popis gostiju, pozivnice, zahvalnice, menije itd). Također na popisu svojih usluga nudimo i organizaciju i koordinaciju vjenčanja.

****

Kontinuirano radimo na svom znanju iz cvjetnog dizajna, te smo sudjelovali na brojnim webinarima poznatih svjetskih cvjećara. U stalnom smo kontaktu s cvjećarima diljem svijeta kako bi što bolje razumjeli trendove i proširili svoje znanje. Zahvaljujući podršci inzomenih kolega u mogućnosti smo našim mladencima  ostvariti sve njihove snove. Uz naše iskustvo i ideje, i tvoju viziju, naša vjenčanja su uvijek posebna. Naš glavni cilj je da svim klijentima pružimo personalizirani dizajn, i moramo se pohvaliti da nikada nismo radili vjenčanje koje je već viđeno. U četiri godine poslovanja, iza sebe imamo mnoge zadovoljne klijente i puno ispričanih ljubavnih priča kroz razno razne dekoracije.

Prepoznatljivi smo i ponašem blogu: https://bloom.hr   pomoću kojeg mladencima odgovaramo na mnoga pitanja, ali i educiramo o dizajnu, trendovima, stilovima. Ako imate pitanje na koje ne možete naći odgovor kontaktirate nas na: info@bloom.hr

Dodatnu inspiraciju možete potražiti na našem Pinterest profilu: https://www.pinterest.com/bloombloomhr/ A prije ispunjavanja formulara preporučujemo da pročitate naš post o stilovima dekoracija:

https://bloom.hr/cvijece-za-vjencanje-formular/

 

vjenčani buket
vjenčanje hotel royal opatija