Dekoracija za vjenčanje

vjenčanje hotel royal opatija, ena mihoci
vjenčani buket

Svojim osobnim pristupom trudimo se ispuniti sve želje klijenata vezano uz njihovo vjenčanje.

Naš formular za vjenčanja mladencima olakšava planiranje i izbor dekoracija i prvi je korak u planiranju.

Ispuni svoj već danas, upoznaj nas i krenimo zajedno u ostvarivanje svih tvojih ideja vezane uz tvoje vjenčanje.

Naš tim sastoji se od mladih cvjećara, umjetnika, arhitekata. Svojim idejama izrađujemo/aranžiramo/uljepšavamo sve vaše snove vezane uz vjenčanje.

vjenčanje zagreb

Osim usluga aražiranja izrađujemo i razne konstrukcije za cvjetne instalacije, izrađujemo/nabavljamo inventar, po potrebi kreiramo cijeli vizualni identitet vjenčanja (popis gostiju, pozivnice, zahvalnice, menije itd). Također na popisu svojih usluga nudimo i organizaciju i koordinaciju vjenčanja.

Kontinuirano radimo na svom znanju iz cvjetnog dizajna, te smo sudjelovali na brojnim webinarima poznatih svjetskih cvjećara. U stalnom smo kontaktu s cvjećarima diljem svijeta kako bi što bolje razumjeli trendove i proširili svoje znanje. Zahvaljujući podršci inzomenih kolega u mogućnosti smo našim mladencima  ostvariti sve njihove snove. Uz naše iskustvo i ideje, i tvoju viziju, naša vjenčanja su uvijek posebna. Naš glavni cilj je da svim klijentima pružimo personalizirani dizajn, i moramo se pohvaliti da nikada nismo radili vjenčanje koje je već viđeno. U četiri godine poslovanja, iza sebe imamo mnoge zadovoljne klijente i puno ispričanih ljubavnih priča kroz razno razne dekoracije.