Dekoracija, vjencanje, vjencani stol, ideje dekoracija

Vjenčanje u centru Zagreba – Tema Maroko

 Vjenčanje u centru Zagreba zvuči divno!

Blogerica i stilistica Barbara Repe prepoznatljiva je po svom unikatnom stilu odijevanja, a ono što je najzanimljivije je činjenica kako joj je Hrelić prvi izbor za šoping. Kada je riječ o njenom vjenčanju iz  snova, odlučila je primjeniti isti princip kao i kod odijevanja: pristupačno i drugačije od ostalih.

 

vjenčanje u centru zagreba

Umjesto raskošne sale, kao lokaciju izabrala je svoju terasu sa zanimljivim pogledom na centar Zagreba.

vjenčanje u centru zagreba

 

IMG_8725

A umjesto tradicionalnog stila vjenčanja, odlučila se za temu Maroko.

Ova tema bila je dosta teška za ekipu Blooma. Obzirom da je budžet za cvijeće bio podosta ograničen, pred nama bio je zadatak ukomponirati domaće, sezonsko cvijeće u temu.

 

vjenčanje u centru zagreba

Uz Barbarinu pomoć sakupili smo raznovrsne vazice, svijećnjake i ostale ukrase.

a10-2

Ono što je bila Barbarina prva želja vezana uz dekor je da ananase posprejamo u zlatno. To se pokazalo kao izvrstan izbor jer su ananasi iznimno efektni u prostoru, daju dozu egzotike cijeloj priči, a iznimno su povoljni.

a8

Cvijeće smo kupili dan prije samog vjenčanja i bacili se na posao. Dali smo si oduška i uz cvjetni color blocking stvorili atmosferu kakvu je Barbara zamislila.

vjenčanje u centru zagreba

Na dan vjenčanja preostalo nam je uređenje prostora. Dočekao nas je prostor koji je bilo potrebno “začiniti”  dekoracijama kako bi to bilo sve što si je mladenka zamislila. Barbarine smjernice bile su jasne: “Želim da sve bude šareno, razigrano, opušteno s puno lampica i ukrasa.” Terasu smo uredili u skladu s njenim željama. Krep trake visile su iznad ograde od terase, zlatni ananasi bili su posvuda, bend su obasjale lampice, papirnati lampioni krasili su svaki slobodni kutak. Dragi Bloomov prijatelj i umjetnik Mario Miše napravio je staklene, viseće lampione u žarkim bojama koji su dali točku na i cijeloj marokanskoj priči.

 

IMG_20160704_131908

IMG_20160704_133407                IMG_20160704_142341

IMG_8865

Smatram da je Barbarina marokanska priča izvrstan primjer uspješnog DIY vjenčanja i dokaz da se sve može uz puno dobre volje i male pomoći prijatelja. Također, ovo vjenčanje pokazatelj je kako nije potrebno puno novaca kako bi se postigao jedan neuobičajni efekt. Neovisno o ukusu buduće mladenke moguće je ostvariti gotovo sve lude ideje uz malo mašte, puno vremena i naravno uz pomoć ekipe Blooma :).

Barbari i Danu želimo sve najbolje u zajedničkom životu!

IMG_20160702_150456

Više o našim vjenčanjima pročitajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

Više o našim vjenčanjima za inzomene klijente pročitajte ovdje: https://www.tietheknotcroatia.com/blog-croatia

[formidable id=”2″]