vjenčanje nova godina

Vjenčanje Matis – Novogodišnje vjenčanje sa stilom

Vjenčanje u Matis – u koje nam je uljepšalo ulazak u Novu godinu.

vjenčanje nova godina

Prije godinu dana pisali smo post o zimskim vjenčanjima i pokrili smo temu Božića i Nove godine.

Kada je taj post bio u nastajanju, sjećam se kako sam razmišljala koliko bi bilo fora raditi novogodišnje vjenčanje. Upravo preko tog posta nas je našla i naša mladenka, uz čiju smo pomoć prekrižili tu želju s bucket liste.

Originalni post možete pročitati ovdje : https://bloom.hr/zasto-su-vjencnja-izvan-sezone-super-ideja/

vjenčanje nova godina

vjenčani buket kala

Iako smo naišli na dosta zbunjenih lica kada smo rekli da radimo vjenčanje u ponedjeljak, na Staru godinu, mi mislimo da je to izvrstan način za započeti novu godinu.

Gosti su bili u super poziciji, jer nisu morali brinuti gdje će na slavlje, a mi smo bili posebno sretni što smo mogli raditi tematsko vjenčanje i završiti godinu u stilu.

Vjenčanje stara godina

Mlada je doprinijela detaljima poput rekvizita za fotkanje, balona i poklona za goste koji su bili preslatki. Mini šampanjci sa slamkama su pun pogodak za ovu temu.

poklon za goste, vjenčanje

Matis je predivan prostor idealan za manja vjenčanja, zahvaljujući njihovom izboru stolnjaka i navlaka za stolce, mogli smo u potpunosti ispuniti temu. Crni stolnjaci su u ovom slučaju postali sastavni dio dekoracije i smatram da bez njih to jednostavno ne bi bilo to. Također, ono što još moram spomenuti je da sam ostala ugodno iznenađena izvrsnom rasvjetom u samoj sali. Rasvjeta je veliki faktor u postizanju atmosfere, a bitna je i za fotke.

vjenčanje kale

Što se samog cvijeća tiče, mlada je željela nešto jednostavno. Iako smo imali dosta  novogodišnjih elemenata, fokus je ipak bio na eleganciji jer je riječ o vjenčanju. S obzirom na to da trenutno nemamo velik izbor cvijeća, odluka je pala na to da prevladavaju kale. Aranžirali smo ih u visoke vaze kako bi postigli efekt “vatrometa” ali u elegantnoj, cvjetnoj verziji. Jedan od dražih elemenata su bili brojevi za stolove, koje smo napravili u obliku vintage satove i tako spojili nešto što je praktično sa samom temom.

broj za stolove vjenčanje
vjenčanje matis

Stol mladenca bio je drugačiji od ostatka dekoracije i tu smo koristili nježne ruže boje šampanjca, i zelenilo koje smo bojali u zlatno. Ova kombinacija izgledala je izvrsno, a za to je djelomično zaslužan i gore spomenuti crni stolnjak. Na njihovom stolu kale su se našle u sporednoj ulozi, zato što ih je šteta previše kratiti za niže aranžmane, a visoki aranžmani duž cijelog stola mladenaca nisu imali smisla.

mladenački stol

vjenčanje matis

vjenčanje matis

S ružama smo odlučili napraviti jedan eksperiment. Koristili smo tehniku ručnog savijanja latica, kako bi dobili look koji je trenutno popularan na Pinterestu. Tako smo iz običnih ruža, dobili potpuno novi izgled. Mislim da smo s ovom tehnikom dobili još elegantniji i profinjeniji izgled.

Vjenčanje stara godina

Vjenčanje stara godina

ruža vjenčanje

Na ovom vjenčanju koristili smo doslovno dvije vrste cvijeća + zelenilo. Ako želite čisti, luksuzni izgled, ovo je uvijek dobra ideja. Iako vjenčanja s više vrsta također izgledaju divno, moramo priznati da ni ova opcija nije nimalo loša. U ovom slučaju mislim da bi više vrsta cvijeća možda naškodilo cjelokupnom dojmu i da je jednostavnost bila dobra odluka.

Imamo još puno vjenčanja na svojoj bucket listi i nadamo se da ćemo u idućoj godini prekrižiti još koje.

matis vjenčanje

Vjenčanje stara godina

vjenčanje matis

mladenački stol matis

Vjenčanje stara godina

Želite da Bloom bude dio vašeg velikog dana? Ispunite naš formular za vjenčanja već danas! 
[formidable id=”2″]

Više postova možete pročitati ovdje: https://www.bloom.hr/vjencanje-blog/