Tko se krije iza imena Bloom i što sve radimo za vas?

Bloom uskoro slavi prvi rođendan i mislimo da je krajnje vrijeme da se detaljnije predstavimo i pokažemo tko se zapravo krije iza cvjetnih kutija i šarenih evenata.

U Bloomu od prvog dana vlada nesvakidašnja atmosfera. Obzirom da poslujemo preko interneta, u samim počecima radna atmosfera je bila bliža obiteljskoj nego striktno poslovnoj, a društvo nam je pravio jedan bebač koji je čekao krenuti u vrtić.

Danas imamo svoj mali, ali slatki radni prostor u kojem svakodnevno ispunjavamo Vaše želje i smišljamo nove načine kako uljepšati svojim klijentima sve bitne trenutke u njihovim životima.

No, krenimo redom s predstavljanjem službenih i neslužbenih članova Bloom tima.

 

Irma Zovak, insta: @ohdeltoro

Irma Zovak, Bloom

To sam ja, prvi član Bloom tima. Odlučila sam pokrenuti Bloom kako bi među mlađe generacije vratila tradiciju darivanja cvijećem. Volim slagati, stvarati, uljepšavati sve od Bloomića pa do prostora za evente, vjenčanja, rođendane, blagdane, izloge…

Mene možete sresti u komunikaciji inboxom, mailom i instagramom (i naravno, telefonom). Cilj mi je svakom klijentu približiti se na osobnoj razini kako bismo zajednički kreirali najbolje bukete i najbolje evente, odnosno vjenčanja.

U ovih godinu dana sam postala: Profesionalna čitačica misli, rame za plakanje, profesionalna cvjetna savjetnica, pomagaćica u slaganju savršenih poruka za Bloomiće, rješavateljica problema, prijateljica, kreatorica cvjetnih priča i privremeni božićni vilenjak.

Meni se možete javiti u bilo koje doba dana ili noći za savijet oko darivanja/dekoriranja ili s pitanjima oko Bloomića. Svjesni smo koliko je čudno naručivati i kreirati bukete putem interneta stoga uvijek stojim na raspolaganju.

 

Petra Stojanović, insta @disasterpiece3 

Petra Stojanović, Bloom

Petra je “slučajni” član Bloom tima. Počela je kao fotograf-volonter. Skupljala je pozitivne bodove kod karme pomažući tek nastalom Bloomu da ima divne fotke.

Danas ju možete sresti kako dovozi Bloomiće na Vaša vrata, a njene fotke krase naš web i društvene mreže.

Osim toga je: profesionalna slagačica amaterskih foto studija, fotografkinja, dizajnerica, slagačica najčudnijih playlista za put do nabave cvijeća, letač po Zagrebačkim ulicama, nalazitelj parkinga u nemogućim situacijama, kreativka, slastičarka za vrijeme ružnih dana i privremeni božićni vilenjak.

Također je prvakinja u hvatanju Vaših kućnih ljubimaca koji od uzbuđenja zbog dostave vole pobjeći po haustorima.

Flekica

Flekica, Bloom

Flekica je neizostavni član Bloom tima i vjerna pratnja u svim procesima kreiranja.

Nekada stanovnica jednog šinteraja, danas odrasta uz mirisno cvijeće čije ostatke nerijetko “ukrade”.

Flekica je profesionalna grijačica nogu, moralna podrška, davateljica ljubavi, kradljivica otpada i srdaca.

 

Želite da Bloom bude dio Vaše priče o poklanjanju/slavlju? Kontaktirajte nas na: info@bloom.hr

ili posjetite naš web shop.