rustikalno vjenčanje

Rustikalno vjenčanje – Eko kuća Trpuci

Ovo maleno, rustikalno vjenčanje bilo je ujedno i prvo u potpunosti dogovoreno preko našeg  formulara

Mladenci su odlučili svoje rustikalno vjenčanje održati u preslatkoj eko kući Trpuci, koja svojom prirodom savršeno odgovara odabranom stilu.

Cvijeće je rađeno u rustikalnom stilu, mali crveno/zeleni buketići nalazili su se u uređenim staklenkama, a svijeće u bijelim svijećnjacima.

Koristili smo sezonske vrste poput klinčića u kombinaciji s ružama i zelenilom. Buketi jednostavnog dizajna savršeno su se uklopili u temu vjenčanja i stil kuće.

Kako je bila riječ o manjem broju aranžmana i intimnijem vjenčanju izvan Zagreba, mladenci su odlučili preuzeti aranžmane i inventar u Zagrebu te ih sami postaviti na lokaciji. Ovakva ideja je super za uštedu novca, međutim funkcionira samo u ovakvim slučajevima, kada je riječ o manjem vjenčanju s jednostavnim dekoracijama.

Uživali smo u izradi dekoracija za ovo manje vjenčanje, i apsolutno podržavamo ideju intimnijeg, opuštenijeg vjenčanja.

 I za kraj, evo što je naša klijentica rekla osvojem iskustvu s Bloomom: “

Sa pohvalama ću krenuti od Irme, vlasnice, koja je draga, pozitivna, sposobna, kreativna i predana poslu, te se ovim putem još jednom želimo zahvaliti na svemu Hvala na prijedlozima, jednostavnošću i viziji koju je pretočila na našem vjenčanju
Sve je bilo savršeno i onako kako smo si zamišljali, od vjenčanog buketa do dekoracija na stolu
Svim mladenkama preporučam Bloom Hrvatska jer vjerujem da će Irma jako brzo vizualizirati vaše želje te ih na kraju pretvoriti u prekrasne cvijetne kreacije

dekoracija za vjenčanje zagrebrustikalno vjenčanje eko kuća trpuci

Photo: Dujan Ivić

Više o našim vjenčanjima saznajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

[formidable id=”2″]