cvijeće za vjenčanje

Rustikalno vjenčanje u prekrasnom Maksimiru.

cover-3-2

Obzirom da je Bloom nastao zbog organizacije mojeg vjenčanja (ne preporučam nikome da se sam upušta u to, no o toj temi nekom drugom prilikom), moram priznati kako mi je sve vezano uz vjenčanja posebno drago. Taj dan je posebno bitan u životu svake žene i, iako možda svim mladenkama dekor nije prioritet, svaki zadatak na ovu temu ekipa Blooma shvaća i više nego ozbiljno.

S mladenkama se trudimo od početka uspostaviti prijateljski i otvoren odnos kako bi kroz upoznavanje i razmjene ideja što bolje shvatili njihovu viziju savršenog vjenčanja. Naravno, tu je uvijek i pitanje budžeta koji je često teško uklopiti sa samom vizijom savršenog dekora, ali mi se držimo onog “sve se može kad se hoće”.

Ne moramo dodatno napominjati kako su rustikalna vjenčanja apsolutni hit, ali to ne znači da baš svako takvo vjenčanje mora biti isto te uvijek postoji prostor da se uređenje personalizira. Ono što nam je u ovom slučaju iznimno drago je činjenica da smo u sam dekor uspjeli ukomponirati neke osobne stvari koje je nam je mladenka ustupila.

Među tim stvarima bile su lampice koje uvijek podižu prostor i daju mu dodatan šarm te okviri za slike koje je izradio mladenkin tata. Ovakvi osobni detalji su uvijek dobar način da se dekor učini što osobnijim. Mlada je imala jednostavne smjernice kojih smo se maksimalno pridržavali: jesen, tikve, rustikalno, girlanda, lampice.

11-2   13-216

 

Popularne staklenke za zimnicu smo sami uređivali kako bi na samom vjenčanju poslužile kao svijećnjaci, staklene boce smo tonirali kako bi poslužile kao dodatne vazice, a ostatak inventara smo prilagodili samoj temi vjenčanja. Zbog nemogućnosti da se papirnati lampioni objese u samoj sali, objesili smo ih u vanjski prostor za doček gostiju i tako dekorirali sponzorske suncobrane.

10-3 15 14397958_1056257887829310_1306890394_n

Osim klasičnih dekoracija za stolove, mladenkina ideja o girlandi je ispala apsolutno savršena. 10ak metara duga girlanda od bršljena i tila s uvezenim lampicama je ono što je cijelom prostoru dalo poseban štih i to je ujedno i prva stvar koju su gosti i mladenci ugledali kod ulaska u salu.

14409267_1056258104495955_1147760466_n

Što se ukrašavanja stolova tiče, mlada je željela nešto slatko, od sezonskog cvijeća i dovoljno decentno da ne smeta gostima tokom vjenčanja. Koristili smo dalije, suncokrete, ukrasni peršin, ukrasne tikve, gipsofilu… Svaki aranžman bio je jedinstven, što se savršeno uklapa u rustikalnu temu.

6-3 3 5-4 4-3 2-5 9-2

Za vjenčani buket mlada je željela nešto šareno, decentno i da sam buket nebude pretežak, stoga smo napravili slatki buket od “zečeka” koji smo povezali čipkom i jutom.

7-3 8-2

Nakon par tjedana pripreme, napokon smo mogli vidjeti naše kreacije u samom prostoru i jedva čekamo gdje će nas sve odvesti nove mladenke s novim idejama.

 

-Za sve dodatne informacije, savjete i upite slobodno se javite na Facebook Bloom Hrvatska, Instagram Bloom Croatia ili mail info@bloom.hr

 

 

 

 

[formidable id=”2″]