romantične cvjetne dekoracije

Romantične cvjetne dekoracije – hotel Academia

dekoracija za vjenčanje zagreb

Romantične cvjetne dekoracije idealne su za sve mladence koji žele na nježan i suptilan način, cvjetnim dekoracijama upotpuniti svoj romntičan dan. 

Ova priča  o romantičnim cvjetnim dekoracijama počela je s jednom opuštenom, mladom klijenticom koja je u početku dogovora naginjala prema boho stilu. Kako je vrijeme odmicalo i kako smo se sve više upoznavale, došle smo do zaključka da više naginje romantičnom vrtnom stilu. Iako smo koristili dosta standardnih ruža, kombinirali smo ih sa sezonskim vrstama od kojih su neke ne svakidašnje, a neke sinonimi elegancije kao npr. božuri.

S obzirom na to da se vjenčanje odvilo u petom mjesecu imale smo na raspolaganju predivne, nježne, sezonske vrste koje se savršeno uklapaju u vrtni stil.

Dan prije vjenčanja u nabavi smo ulovili predivne grane jasmina koje su razigrale aranžmane točno u dozi koju smo željeli, a miris je bio savršen. Kao poseban detalj izradili smo paravan sa zavjesom od lampica, tkaninom i nešto zelenila. Paravan je stajao iza stola mladenaca i tako dao dodatnu romantičnu notu cjelokupnom uređenju.

Sala hotela Academia moderno je uređena tako da se gotovo sve dekoracije savršeno uklapaju, tako da su se naše cvjetne dekoracije odmah uklopile. Još jedan bitan detalj je, da je mlada izabrala sive stolnjake koji su bili pun  pogodak. Siva podloga super se ukopila uz bijele vintage vaze i šarene, romantične cvjetne dekoracije.

Za kraj donosimo komentar naše mladenke: “Bilo je prekrasno! Od pocetka do kraja,od prve kave i dijeljenja ideja do konacne izvedbe. Bez stresa,opusteno,i na kraju divno! Hvala ti od srca!”

Više inspiracije za ovaj stil pronađite na našem  Pinterest profilu

Više o našim vjenčanjima saznajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

Više o našim inozemnim klijentima i vjenčanjima pročitajte ovdje: https://www.tietheknotcroatia.com/

[formidable id=”2″]