koronavirus i vjenčanje

Koronavirus i vjenčanje

Koronavirus i vjenčanje ne idu baš ruku pod ruku. No, iako je cijela ova situacija svima stresna, vjerujem da su mladenci pod dodatnim pritiskom i stresom te strahuju za svoje vjenčanje.

koronavirus vjenčanje

No, bez panike! Uslijed cijele ove situacije s koronavirsom i vjenčanjima najbitnije je ostati hladne glave i razmišljati što razumnije.

Bloom Hrvatska tokom cijele pandemije nudi besplatne konzultacije za sve aspekte planiranja vjenčanja, svima koji trebaju pomoć i savjete. Dovoljno nas je kontaktirati u inbox naše fb stranice https://www.facebook.com/bloom.bloom.hr/ ili putem maila info@bloom.hr.

Ovisno o broju upita odgovarat ćemo što ažurnije i koliko možemo.

Cilj nam je pomoći budućim mladencima što je više moguće te iskoristiti ovo vrijeme kada su nam svi nadolazeći eventi otkazani, kako bi savjetovali druge.

Ako trebate preporuku za dobavljače, boje, cvijeće itd. ali i ako trebate direktnu podršku i savjete glede koronavirusa i vjenčanja, tu smo za vas.

U nastavku donosimo nekoliko savjeta za one čija vjenčanja su planirana u skorije vrijeme.

  1. Ovisno o datumu vašeg vjenčanja nemojte donositi ishitrene odluke.
  2. Kao što smo već rekli bez panike, budite spremni na kompromise sa svojim salama/dobavljačima. Budite strpljivi i razumni jer smo i svi mi pod velikim stresom, ali i puni razumijevanja za naše mladence. Svi dobavljači s kojima smo u kontaktu kao i mi sami, smo spremni na kompromise i suradnju.
  3. Ako dođe do toga da morate pomaknuti svoje vjenčanje, naša preporuka jest da se vjenčanje pomakne na radni dan, ili van sezone (u periodu od 11 mj, 2020 do 3 mj 2021). Ova dva načina daju vam najveću šansu da ćete uspjeti uskladiti dobavljače i salu. Iako je nezgodno čekati dulje na svoj dan iz snova, najbitnije je imati plan b koji funkcionira.
  4. Ako ipak želite nastaviti sa svojim datumom koji je uskoro, razmislite o smanjivanju broja gostiju koji su u skladu s epidemiološkim preporukama, o tome da se rizičnim skupinama objasni kako apsolutno ne moraju prisustvovati na vjenčanju, izbjegavajte čestitanje u obliku ljubljenja i rukovanja. Ovo definitivno nije ni blizu idealnoj situaciji, te cijela stvar može pasti u vodu ako Vlada odluči da se Vaše vjenčanje ne može održati.
  5. Ako ste tek u početku planiranja svojeg vjenčanja, naš savjet jest da što manje naručujete a što više podržavate naše male poduzetnike koji su također u nepovoljnoj situaciji.
  6. Dijeljenje pozivnica moguće je obaviti poštanskim putem ili elektronskim putem, pogotovo ako su u pitanju rizične skupine. Nitko ne brani da ovaj dio obavite u živo, no ako želite biti posebno sigurni, naš savjet je da pokušate to izbjeći.

Zapamtite, iako sada stvari možda ne djeluju briljantno, uz poštivanje mjera Vlade, osobnih izbora oko zaštite i malo strpljenja, ubrzo će ovo biti samo jedna ružna priča koju možemo ostaviti iza sebe.

Ako ste zainteresirani za naše usluge na Vaš novi datum vjenčanja ispunite naš formular:

[formidable id=”2″]