O nama

Sve što trebaš znati o svojim novim najdražim organizatorima vjenčanja

O Bloomu

Bloom Hrvatska nastao je 2015-e godine. Osnovala ga je Irma Zovak sa svoje 23 godine, nakon što je u inozemstvu vidjela cvijeće u kutiji i procijenila kako bi to mogao postati trend u poklanjanju cvijeća.

Nakon dizajna i izrade kutije u Hrvatskoj, među prvima je lansirala ono što danas znamo kao Flowerbox na tržište. U to vrijeme, u Hrvatskoj se počeo razvijati i trend influencera te su tada Irma i brojni danas poznati influenceri ostvarili među prvim suradnjama i tako proširili riječ o Bloomu.

” S minimalno iskustva, i skromnim budžetom pokrenula sam Bloom ni ne sanjajući da ćemo 7 godina poslije biti ovdje, jači nego ikad. Tada, me malo tko shvaćao ozbiljno kao jednu djevojku od 24 godine, no srećom mlađe generacije su uživale poklanjajući naš flowerbox. Zahvaljujući njima Bloom je danas ovdje.

Mi rastemo skupa s našim klijentima.

U početku, su djevojke primale naše bukete za

rođendane i promocije, kasnije smo tim istim djevojkama organizirali i dekorirali vjenčanja”

Vjenčanja & Eventi

2017-e Bloom Hrvatska je bio prepoznatljivo ime na Hrvatskom tržištu, te je proširio svoje usluge s online cvjećarne na dekoraciju brojnih vjenčanja i evenata.


Pokretanjem bloga o vjenčanjima, upravo je Bloom postao početna točka brojnim mladenkama u planiranju vjenčanja i dekoracija.


Te godine Irma upoznaje Filipa tada studenta arhitekture na jednom tulumu, te ubrzo osim prijateljskog razvijaju i poslovni odnos.Organizacija vjenčanja

2017-e se sve promijenilo. Sve je više bilo upita da uz dekoracije, Irma i Filip odrađuju i organizacijski dio vjenčanja. Osim domaćih parova, velika potražnja pojavila se i od strane inozemnih parova. Tada nastaje brand i stranica na Engleskom jeziku Tie the knot Croatia.

Tie the knot Croatia počeo je odmah raditi dobro, pa čak i u doba COVID-a. Nakon korone, Irminog porodiljnog i udarne sezone 2022, Filip i Irma odlučili su dekoracije prepustiti svojim partnerima, i zbog velike potražnje posvetiti se organizaciji vjenčanja.

Zbog dugogodišnjeg iskustva u industriji vjenčanja, stekli su mnoga poznanstva u vidu vlasnika lokacija i dobavljača, koja rado koriste kako bi organizirali unikatna, moderna vjenčanja.Odnos s dobavljačima

Kvalitetan odnos organizatora vjenčanja s dobavljačima je krucijalan za dobro vjenčanje. Sezone vjenčanja znaju biti iznimno naporne. U nekoliko mjeseci odrađuje se velik broj vjenčanja, te je sasvim normalno da uz noćni rad i stalna putovanja, osoblje s vremena na vrijeme bude iscrpljeno. Upravo iz tog razloga dobro je imati uz sebe organizatora vjenčanja koji poznaje ljude iz industrije, zna kako im olakšati posao te kako ih nadahnuti da svako vjenčanje odrade s entuzijazmom. S obzirom da smo do prije nekoliko godina bili “s druge strane” kao cvjećari, znamo koliko je suradnja s organizatorima vjenčanja bitna, te koliko puno znači imati nekoga uz sebe.

U par klikova do organizacije vjenčanja

Ispuni naš formular i krenimo s planiranjem već danas

Ispunjavanjem našeg formulara dobit ćete prve opcije, ideje i cijene vezane uz vašu viziju vjenčanja. Početna komunikacija i prvi sastanak ne naplaćuju se.

Povežimo se!

Telefon/Whatsapp

+385953884451

E-mail

Contact@tietheknotcroatia.com

Socials

Let’s connect!

Our site and socials in English

E-mail

Contact@tietheknotcroatia.com

Socials