jesensko vjenčanje

Jesensko vjenčanje – Hotel Academia

Jesensko vjenčanje uvijek dobra odluka, zbog svojih divnih boja.

No, mnogim mladencima bojazan je kiša, stoga često biraju salu kao zaštitu od potencijalne kiše.

Hotel Academia u Zagrebu nalazi se u samom centru i ima jako modernu salu. Ovo nam nije prvi put da radimo dekoracije u ovoj sali i svaki put se veselimo angažmanu tamo. Jedan od razloga je mlada sposobna ekipa koja tamo radi. Često od mladenaca čujemo pohvale na račun osoblja Academie a i sami možemo potvrditi kako su izvrsni.  Još jedna prednost je mogućnost odabira između sivih i bijelih stolnjaka (sivi su jako moderni u 2018oj, te običnih ili Tiffany stolica. Tiffany stolice su također jedan od trendova u ovoj ali i nadolazećoj sezoni vjenčanja.

hotel academia

Mladenci iz ove priče željeli su rustikalni stil. Iako osobno nemam ništa protiv ovog stila, često se susrećemo s nekoliko problema vezano uz njega.

  1. Ako je riječ o sali teže ga je ukomponirati nego u prostor koji se nalazi u prirodi.
  2. Ovaj stil jako je moderan već nekoliko godina i često primjećujemo kako je konačni rezultat isti. Dakle fali posebnosti.
  3. Tanka je granica između elegantnog rustikalnog stila koji se uklapa u vjenčanje i stila koji u konačnici izgleda kao da smo na seoskoj zabavi (što je super ako je vjenčanje na seoskoj lokaciji, međutim ne funkcionira u sali).

jesensko vjenčanje

Kada mi u Bloomu osmišljavamo dizajn za vjenčanje, ne volimo se ponavljati i trudimo se da je svako vjenčanje posebno. Iako smo imali klasične elemente rustikalnog stila poput teglica i panjeva, uz pomoć mladenaca uspjeli smo osmisliti poseban dizajn. U komunikaciji s mladencima došli smo do zaključka da im se sviđa tema jeseni, koja paše uz rustikalni stil. Odlučili su se za jesenske boje ali i detalje poput lišća, ukrasnih buča jabuka itd. Dali su nam dosta slobode oko izbora cvijeća i detalja tako da smo imali prostor za improvizaciju. Ovo je u konačnici ispalo savršeno. Prvobitan plan je bio da nam baza bude zelenilo, međutim u nabavi smo taj dan naišli na grančice s lišćem predivnih boja. Ubrzo je pala odluka da umjesto zelenila uzmemo to lišće i mislim da bez njega ne bi dobili ovakav efekt. Uz lišće kombinirali smo sezonsko, uvozno i suho cvijeće te spontano gradili ovu rustikalno,jesensku priču.

jesensko vjenačnje

Što se tiče uklapanja u samu salu, sivi stolnjaci i Tiffany stolice su podosta pomogli. Ova dva elementa dala su dozu elegancije i istaknula boje na našim aranžmanima. U ovoj sali nam je ipak bilo malo lakše jer je riječ o moderno uređenoj sali koja podnosi gotovo svaki stil.

 

Još jedan bitan element u hotelu Academia su velike stepenice koje iz predvorja vode do sale, često mladenci traže da se uređuju i te stepenice. U ovom slučaju uredili smo ih s elementima koje smo koristili i u sali.

hotel academia stepenice

Vjenčani buket bio je napravljen u žarkim jesenskim bojama. Buket se savršeno uklopio u ženstvenu, veselu osobnost naše mlade. Uz vjenčani buket išao je i set ženskih i muških revera napravljen od gipsofile koja se nalazila i kao detalj u buketu. Izbor je pao na gipsofilu zbog dobre izdržljivosti bez vode.

šareni vjenčani buket

reveri

jesensko vjenčanje

hotel academia sala

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil: Ovdje

Više o našim vjenčanjima pročitajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

O vjenčanjima za naše inozemne klijente možete pročitati ovdje: https://www.tietheknotcroatia.com/blog-croatia

[formidable id=”2″]