vjenčani buket

Hypo centar, sala Kornati – Moderno vjenčanje

Sala Kornati, ovo nam je bilo prvo vjenčanje ovdje ali nadam ne i posljednje. Riječ je o vjenčanju koje je bilo dosta veliko i u samom početku smo tražili najbolje praktično rješenje za dekoraciju veće količine stolova.Kada je riječ o puno stolova, dekoracije pola-pola su uvijek super rješenje.

Što to znači? To znači da se pola stolova dekorira s većim/bujnijim dekoracijama a pola samo sa svijećnjacima ili s manjim cvjetnim dekoracijama. U ovoj kombinaciji štedimo i veće budžete kako bi ih maksimalno mogli iskoristiti za cvjetne dekoracije. U ovom slučaju pola stolova bilo je dekorirano zlatnim visokim svijećnjacima, a pola zlatnim visokim stalcima s bujnijim aranžmanima.

hypo centar, sala kornati

Aranžmani su bili moderno složeni, s puno zelenila i raznih boja ruža, karanfila i trenutno modernih dalija. Iako je sama sala velika i prostrana, dekoracije su izgledale bogato.

Sam prostor je fenomenalan sa super rasvjetom i posebno mi se svidjelo kako pažljivo dekoriraju stolove s hranom i pićem, osoblje je profesionalno i uigrano.

hypo centar vjenčanje Stol mladenaca bio je dekoriran trenutno iznimno modernom girlandom, s uvezenim cvijećem. Cvijeće je pratilo dekoracije sa stolova gostiju. Uz girlandu nalazile su se svijeće za romantičniji dojam. Ono što mi se svidjelo je to što je iza stola mladenaca bio stol s poklonima za goste te je i on, spontano postao dio dekoracije. Poklone za goste smo također radili mi.

 

sala kornati sala kornati

Najbitniji element a toj e vjenčani buket, je bio velik, s bazom od zelenila i kombinacijom nježnih i tamnih tonova. Upravo ovakav vjenčani buket apsolutni je trend u 2018-oj a kako nam se čini pratit će nas i u 2019-oj.

 

veliki vjenčani buket

Od dodatnih elemenata izradili smo: ukras za auto, vizuale za brojeve stolova, vizuale za popis gostiju te krug od zelenila na kojem je popis gostiju stajao.

Iako smo imali dosta stolova i dosta stavki, moram priznati kako smo uživali u izradi ovog vjenčanja. Imali smo apsolutno povjerenje mladenaca da sve uskladimo i mislim da smo u tome i uspjeli.

zahvalnice vjenčanje

 

dekoracijavjenčanje popis gostiju hypo centar sala

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više inspiracije posjeti naš Pinterest profil : Ovdje

Više o našim vjenčanjima pročitajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

[formidable id=”2″]