hotel royal opatija

Hotel Royal Opatija – Klasična elegancija

Hotel Royal u Opatiji ima predivnu salu koja je stvorena za klasično uređenje. Iako teško možemo zamisliti rustikalne i boho stilove u njoj, elegantni aranžmani izgledaju savršeno u ovoj sali.

Hotel Royal je predivnog uređenja do zadnjeg detalja, i kada mislite da ste vidjeli sve, izađete na terasu sale i uočite pogled.

Mislim da Opatiju ne treba pretjerano hvaliti jer svi znamo koliko je lijepa.

vjenčanje hotel royal opatija

Uz salu moram spomenuti i crkvu sv. Jakova koja odiše romantikom, ispred same crkve nalazi se i predivan park koji je savršeno mjesto za fotografiranje mladenaca.

 

 

opatija, hotel royal

Ovaj angažman također je ugovoren isključivo preko našeg formulara, ono što je zanimljivo je da mladenci ne žive u Hrvatskoj i sve dogovore morali smo vršiti telefonski.

Također, još jedan izazov koji smo imali je logistika iza prijevoza cvijeća iz Zagreba u Opatiju. U početku smo mislili kako će biti puno kompliciranije, međutim sve je prošlo bezbolno i jednostavno.

Zbog pravilne obrade cvijeća, vrućina i vožnja nisu naškodili aranžmanima i nismo imali nikakvih problema. Ono u što smo sada sigurni je, da bi bez problema mogli prevoziti cvijeće i na udaljenije lokacije.

Nakon ovog angažmana stvarno možemo reći kako svoje cvjetne aranžmane možemo postaviti bilo gdje u Hrvatskoj :).

Što se samih aranžmana tiče,mladenci su željeli klasičnu romantiku i visoke aranžmane od ruža i božura za goste, niže aranžmane za svoj stol, decentno uređenu crkvu i vjenčani buket od božura. Vjenčani buket je posebno zanimljiv jer je vezan na poseban način koji iako se danas rijetko koristi, nekada je bio iznimno popularan na luksuznijim vjenčanjima.

 

cvijeće za vjenčanje opatija

Nove lokacije, nove ideje, novi gradovi su stvari koje nas iznimno vesele, volimo svim klijentima pružati nešto novo, upravo zbog toga ovo jedno potpuno novo iskustvo je nešto što ćemo zauvijek pamtiti.