corberon woods vjenčanje, cvijeće za vjenčanje zagreb

Corberon Woods – Razigrano, Romantično Vjenčanje U Prirodi.

Corberon Woods ne treba dodatno predstavljati, mala oaza mira nadomak Zagreba koja vizualno izgleda kao da je riječ o savršenoj Pinterest fotografiji.

Corberon Woods, cvijeće za vjenčanje

Upravo u Corberon Woods imali smo priliku stvoriti jednu romantičnu priču kroz dekoracije. U ovom slučaju nismo radili samo cvjetne dekoracije, već i cijeli vizualni identitet vjenčanja.

Što to znači? S mladencima smo kreirali pozivnicu i u skladu s njom ostatak detalja na vjenčanju (poklone za goste, menije, brojeve za stolove, kartice s imenima gostiju, popis gostiju).

pozivnice za vjenčanje, corberon woods

Kako se da zaključiti iz samog imena sale Corberon Woods riječ je o lokaciji u šumi. Tako nam je upravo priroda postala polazna točka u dizajnu. Razigranu, romantičnu stranu mladenaca istaknuli smo detaljima poput nježno rozih vjeverica, te posebno iscrtanog putokaza do lokacije.

corberon woods, cvijeće za vjenčanje

Logičan stil cvijeća u ovoj temi bio bi rustikalni, no s obzirom na to da je rustikalni stil postao često viđen odlučili smo se za jedan mali “twist” i cvijeće radili u vrtnom stilu.

corberon woods vjenčanje

Klasične vrste cvijeća poput ruža i božura, začinili smo slobodnijom formom samih buketa uz pomoć zelenila, te detaljima poput divlje mrkve i ostalog sezonskog cvijeća. Ovom kombinacijom dobili smo savršen spoj prirode i klasike.

corberon wedding resort

S obzirom na to da je Corberon woods impresivan ali dizajnom čist prostor, nismo morali brinuti oko toga hoće li se ovaj tip dekoracija uklopiti. U ovom prostoru apsolutno svaki stil može biti uklopljen bez problema.

corberon wedding resort

Iako su dekoracije u prostoru bile u nježno rozo-bijelo-zelenim tonovima, zbog mladenkine vjenčanice za vjenačni buket odabrali smo puderaste ruže. Riječ je o Quick sand ružama za kojima Pinteres ludi već nekoliko sezona. Zbog svoje specifične boje apsolutni su hit u svijetu vjenčanja. Vjenčani buket rađen je u slobodnoj formi, te smo ostavili lišće na ružama radi prirodnijeg izgleda.

vjenčani buket

Uz vjenčani buket uklopili smo i ruže za djeveruše, revere te narukvicu za kumu.

Ovakvo detaljno planiranje dekoracija iziskuje više vremena i truda, ali uz jasnu viziju mladenaca i našu pomoć daje jedinstvenu priliku da vaše vjenčanje bude u potpunosti prilagođeno vama. Uz sve ove elemente dobivamo priliku doista ispričati priču kroz dekoracije, te više nije riječ o “samo cvijeću” ili “samo pozivnicama” već o ozbiljnom dizajnu koji se primjećuje u svim elementima dizajna.

corberon vjenčanje

Što se Corberon woods tiče, apsolutno poreporučujemo ovaj prostor za sve mladence koji su u potrazi za ležernim, modernim, prirodnim prostorom.

dekoracije za vjenčanje
dekoracija za vjenčanje
cvijeće za vjenčanje
corberon vjenčanje
corberon vjenčanje
dekoracije za vjenčanje
corberon woods
Zahvalnice za vjenčanje

Želite da budemo dio i Vašeg velikog dana? Ispunite naš formular već danas!

[formidable id=”2″]

Više postova pročitaj na: https://www.bloom.hr/vjencanje-blog/

O našim vjenčanjima za inozemne klijente možete čitati ovdje: https://www.tietheknotcroatia.com/blog-croatia