vjencani buket

Klub književnika, filmska čarolija u centru Zagreba

Ovo vjenčanje u Klub – u Književnika doista je bilo posebno.

Pročitajte kako to izgleda kada su nam mladenci dva kreativca s ludim idejama.

Uređenje smo radili u Klubu književnika, koji je uređen u starinsko Zagrebačkom stilu i nalazi se na Trgu bana Jelačića. Prostor ima dva romantična balkona koja imaju izvrstan pogled na sami centar Zagreba, mnošto vintage detalja i super je za intimnija vjenčanja. 

 

cvijeće za vjenčanje

Moram priznati da smo često morali mozgati kako bi našli kreativna rješenja koja bi se uklapala u neobične teme koje su se protezale kroz vjenčanje. Međutim, uz izvrsne mladence, to mozganje je bilo zanimljivo i zabavno. Krenuli smo od toga da je izbor cvijeća pao na šarene, jarke tonove.

 

Klub književnika

Aranžmani nisu smjeli biti preveliki jer stolovi u sali su nešto manji od tradicionalnih, a opet mladenci su željeli divlje oblike. S vremenom smo saznali kako svaki stol ne nosi broj, već ime nekog filma, zaključno sa stolom mladenaca  koji je predstavljao san Ivanjske noći. Spajanje jednog takvog klasika s boho temom je moram priznati pomalo rizično. Odlučili smo se za dugačku girlandu od zelenila,  šarenog cvijeća i uvezenog voća. Iza girlande nalazile su se visoke svijeće za romantičniji dojam.

Kao popis stolova dizajnirali smo i izradili kutiju od drveta s rasvjetom, te plakat s imenima stolova i gostiju. Inspiracija za ovaj dodatak bile su nam starinske kutije za plakate koje možemo vidjeti ispred kazališta i starih kino dvorana.

Posljednji i najveći izazov bio je prostor iza stola mladenaca. Naime, iza njihovog stola nalazile su se dugačke crno-bijele grafike s otiskanom glagoljicom na sebi. Iako, ovaj dodatak savršeno pristaje Klubu književnika, nama se nikako nije uklapao u temu. Odlučili smo rekreirati kazališne zavjese s kombinacijom zavjese od lampica, bijele tkanine na sredini, dvije bordo zavjese sa svake strane koje smo vezali zelenilom.

 

Ovime smo uspješno sakrili dizajn koji se nije uklapao, dodali dozu romantike, i ostali u temi filma/kazališta koja savršeno odgovara našim mladencima.

dekoracija za vjenčanje

Kao rezultat dobili smo preslatki, mladenački dizajn koji je povezan s privatnim interesima naših mladenaca.  Zanimljivo se stopilo s vintage uređenjem kluba književnika i dobili smo estetski drugačije vjenčanje od svih drugih.

Klub književnika

Ovo vjenčanje primjer je kako su tematska vjenčanja izvrsna, pogotovo ako odabrana tema reflektira vaše hobije i strasti. Konkretno ovo vjenčanje imalo je više tema, boho, filmsku i kazališnu, međutim uspjeli smo ukomponirati sve u jednu zanimljivu cjelinu.

Foto: Goran Jović weddings

Bloom Hrvatska

 

Više o našim vjenčanjima saznajte ovdje: https://www.bloom.hr/dekoracije-za-vjencanje/

[formidable id=”2″]

Više o našim vjenčanjima za inozemne klijente pročitajte ovdje: https://www.tietheknotcroatia.com/blog-croatia